Over mij

Frits Feldbrugge, coach

Al van jongs af aan heb ik veel belangstelling voor levensvragen. Wat is de zin van het leven? Waarom is er zoveel lijden? Wat is gelukkig leven?

Ik heb mij verdiept in diverse levensbeschouwelijke richtingen.
Daarnaast zijn diverse leermeesters inspiratiebronnen voor mij. Zoals onder meer Eckart Tolle, Paul Ferrini, Neale Donald Walsh, Byron Katie, Deepak Chopra, Thich Nhat Hanh en Jan Geurtz.
Verder heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van coaching (School voor Coaching), levenskunst (Landmark Education), Non-Violent Communication (Vine Training), Relatie-coaching en Counseling bij Depressie en Rouw (CIVAS).
Vanuit deze cursussen, jarenlange praktijkervaring en uitwisseling met collega’s (intervisie) beschik ik over een goed gevulde “gereedschapskist” van methoden en technieken. Welke gereedschappen ik inzet wordt bepaald door waar het coachingsproces op ieder moment om vraagt.
Mijn belangrijkste leerschool is echter het leven zelf. Mijn huwelijk met Sophie (overleden in 2005, met wie ik drie kinderen heb grootgebracht) alsmede de begeleiding van vele studenten en van mensen in probleemsituaties.

Ik heb ervaren dat ik vaak een positieve bijdrage kan leveren aan het leven van anderen. Dat doe ik met hart en ziel. Daarom heb ik in 2011 Praktijk OASE gestart op het gebied van relatiecoaching en life-coaching. Sindsdien heb ik vele cliënten mogen begeleiden op hun levenspad.